sthlm.

heeeeello!
idag vare sthlm med pappsen dårå. köpte ett par schyssta manchester brallor PLUS att jag blir helt tokkär i ett par skor. tur att jag fyller år snart ^^  igår blev det ett linne från indiska och en långärmad t-shirt från newyorker. rätt chill, synd bara att jag är helt pank och skyldig mor min 500 spänn. träffade max för första gången på typ två år när jag klev av tåget i strängnäs. blev så förvånad, visste inte ens vad jag skulle säga. kändes lite konstigt, har saknat honom massor. men jag känner honom inte längre, synd de.
imorgon blire att titta på simtävling med niklas, mr undercut. sen på måndag är de skola, fan fan fan. jag är så jävla trött på skolan just nu. allting är stressigt och jag vet inte ens om jag kommer in där jag vill. gör jag inte de, då slutar jag skolar. helvete heller att jag tänker gå i strängnäs. jag vill börja lååångt bort, börja där ingen känner mig och ingen vet någonting. avsluta något gammalt, starta någonting nytt, jatack.

     HEJ EMO.



it's friday, i'm in love.

det är vår. det brukar vara skönt, men jag vet inte riktigt hur jag känner egentligen. jag skulle vilja berätta allting, tror jag. men det skulle ändå bli konstigt efteråt. det känns som att vi har för lite tid, typ som om jag inte fortsätter höra av mig så hörs vi inte av, och det är ju jobbigt. att jag hör av mig hela tiden menar jag. ibland förstår jag mig inte på dig, inte mig själv heller för den delen. men det passar när de passar liksom. inte bra. och ibland så bara dör jag innuti för att du är som du är, sådär jättebra. det går liksom inte att beskriva, men det känns i kroppen. nu ska jag göra det bästa av vår tid, du får bara hänga på.

but it's just the same
a stupid game
and i won't say it
if you don't say it first



norrköping AB.

TJABA!
idag dårå, så har jag och juani varit i norrköping och shoppat lite. blev dock inte så mycket eftersom att jag är fattig. sen kom mamma hem och hon vart ju inte så glad över bordet kan jag säga. (två stora brännmärken efter vattenpipa) ikväll vet jag faktikst inte vad som händer, lär ju va hemma med morsen. om hon vill umgås med mig.
ooooch idag har linus kommit hem från sjukan, han ska åka rullstol i 6 veckor, stackarn. imorgon blire nog sthlm med pappsen, nya skor och en hoooodie ^^

image22
gammal bild, mmja.

close to me.

här är min blivande man, han vet bara inte riktigt om det än. just nu så sitter jag här och filosoferar, kan fatkiskt inte sova. är ensam och jävligt mörkrädd. PLUS att jag gjorde bort mig som fan igår, inte bra. jag tror att linus är fett arg, ännu sämre. imorgon tänker jag inte vara själv, så alla coola människor får komma hem till mig och göra mig sällskap imorgon natt. TACK på förhand.
ps. varför finns det ingen snygg man som är tillägnad mig i strängnäs? väx upp.

image21

the stars are bright tonight 
a distance is between us
and I will be ok
the worst I've ever seen us


GODNATT.





TITTARÅÅÅ!

http://www.lastfm.se/music/PittPatrask

image20

http://www.lastfm.se/music/PittPatrask


make it rain.

påskmiddag hos mormor, TJUHU. träffade babe ett tag, åkte hem till mamma.
träffade pappa för första gången på en månad också.


fredrik karlsson, jag älskar dig.


babe&jag.
image19

understand what i've become 
it wasn't my design
and people everywhere think
something better than I am
but I miss you. i miss
'cause I liked it. 'cause i liked it
when i was out there
d'you know this, d'you know
you did not find me, you did not find
does anyone care

TEMADAG.

du är så jäjä wow wow.
puss på att linus är hemma :*


image18


image11
image14                  
dubbelaffro.

image15


image16
jä, p.i.m.p

image17


image13


image12

stockholm med babe.

image10

jag tror att det gick asbra för henne, de va intagningsprov till fryshuset. får hoppas på de bästa!  ily.

BABE!

image8

idag åker snygging och jag till storstan för att sjunga. bilder kommer senare, puss :*

they write books about this sort of thing.

jagvillhadig!

HA.HA.HA

her pretty noises,
can you turn them down?
i think, that I'm dying.
do you want to go out?
because we can play some pac-man,
or go to the library.
we can order some phad thai without the msg.



image7


barnkalas!

image6

jomenvisst sörrö, idag har jag varit på kalas hos kiffi annan. grabben fyller 16 och på den stora dagen fick han en mössa att stoppa affrot i. han såg ut som en rosa blåklocka i den. annars så har jag umgåtts med emil hela dagen. han kom och väckte mig halv åtta, trött som fan efter en hel natt med cs ;D  iallfall så bytte vi lite kläder , tittade på barnprogram och bara chillade. efter att han åkt tog jag ut hundisen på värsta långpromenaden, det var ju så superbra väder idag! imorgon är de skola, får ångest av att tänka på de. men som tur är börjar lovet på torsdag! ha en fortsatt trevlig kväll ;D  puss&kram
ps. fick nyss veta att mr. k's pappa inte vart så glad över att jag rakat hans son, så jag tror inte att jag vågar mig dit nå mer, haha.  ds

melodifestival in my ass.

image5

jag måste bara skriva ner mina aggresioner. ännu ett år har jag blivit besviken på melodifestivalen. det är nog som vi snackade om, hon vann för sin klänning. om någon skulle vinna i de där dumma programmet skulle de vart björn, MEN det går ju inte så varför skickade dom inte iväg nordman? jag tycker iallfall att hans låt var bäst. men sen kommer charlotte perelli och förstör allting! och så måste jag tillägga att jag blev grymt irriterad på alexander bards krage, han såg ju ännu mer ut som en bebis än vad han brukar göra. om inte björn eller nordman vart med i melodifestivalen så hade jag inte tittat och då hade jag inte blivit irriterad heller. men men, tack för att ni lyssnade.

mr. undercut

image4

hallåja!
idag så har min dag varit någosånär händelserikare än gårdagen.  började med att vakna runt 10, tittade på avatar tills klockan blev halv tolv och då ringde jag amanda. det visade sig att NSF var i strängnäs så jag tog bussen in till stan för att höra deras predikan om hur dåliga vi invandrare egentligen är. lagom till jag kom in till stan så körde polisen bort dom. synd, hade verkligen varit bra material till min historieuppgift.

"Nationaldagen borde vara en dag att fira Sverige, svenskarna och den svenska nationalstaten, men istället ser vi idag hur dagens ockupanter använder samma lömska taktik som de utländska ockupanterna gjorde på 1500-talet. De styrande av idag bjuder till fest med ett lika dödligt resultat med den enda skillnaden att de styrande folkförrädarna inte behöver utdela ett enda hugg eller ett enda slag, de får inget blod på sina händer. Nej istället får de svenskarna att bokstavligen fira och applådera sin egen undergång och denna gång är det inte bara en utvald skara som hoppas på att få fira sin egen död utan idag förintas hela vår folkstam i ett folkmord som drivs på av demokrater och de främmande beslutsfattare som i allra högsta grad ligger bakom den etniska rensningen av Sverige. "   (gammalt tal av daniel höglund, nsf) www.den-svenske.com

gick iallfall till dannes med brudarna och köpte ny tunnel till örat, sen så vandrade vi hem till amanda och åt. hade lovat mr. k att raka hans huvud så jag tog bussen upp till honom. rakade undercut, tror inte att hans mamma blev så glad om man tänker på minen hon visade, haha. ikväll blire väl melodifestivalen med mamma, är inte ritkigt frisk än.

14/3 - 08

image2

tjaaaba!
mjo, nu är det väl min tur att testa det här med blogg. kan inte lova att min blogg kommer handla om mode eftersom att jag inte är så modern. blir väl om mitt SUPERINTRESSANTA gansterliv här i strängnäs.
rocknath&rockam 4-life.

RSS 2.0